Ciemna strona przemysłu spożywczego
20.10.2015
Skąd bierze się tanie mięso w supermarketach? Jaką mamy gwarancję, że gdy kupujemy droższe mięso zostało ono wyprodukowane w dobrych warunkach?
20.10.2015
Skąd bierze się tanie mięso w supermarketach? Jaką mamy gwarancję, że gdy kupujemy droższe mięso zostało ono wyprodukowane w dobrych warunkach?
Używasz przestarzałej przeglądarki, której nie obsługujemy. Uaktualnij swoją przeglądarkę, aby poprawić bezpieczeństwo.
Jeśli masz więcej pytań na ten temat lub inną sprawę, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@ciwf.pl. Na wszystkie pytania odpowiadamy w ciągu dwóch dni roboczych. Jednak ze względu na dużą liczbę korespondencji, jaką otrzymujemy, czasami może to potrwać nieco dłużej. Prosimy, poczekaj aż odpowiemy na Twoje pytanie. Ewentualnie, jeśli Twoje zapytanie jest pilne, możesz skontaktować się z nami bezpośrednio dzwoniąc pod numer +48 22 428 23 56 (od poniedziałku do piątku od 9 do 17:30).